Vergoeding

Kraamzorg Emmely is aangesloten bij Kraamzorg 1 op 1 omdat zelfstandige kraamverzorgenden geen rechtstreekse contracten kunnen aangaan met zorgverzekeringen.
Kraamzorg 1 op 1 heeft bijna met iedere zorgverzekering een contract zodat de kraamzorg uit de basis verzekering vergoed word (los van de wettelijke eigen bijdrage die je kunt hebben dit ligt aan de polis voorwaarden en of je aanvullend verzekerd bent)

Het is dan ook van belang dat je bij de zorgverzekering aangeeft dat de kraamzorg via Kraamzorg 1 op 1 loopt, zo wordt de kraamzorg vergoed uit de basis verzekering.

Als jullie je hebben aangemeld bij Kraamzorg Emmely is het belangrijk dat jullie je ook aanmelden bij Kraamzorg 1 op 1 en daar een account aanmaken op de website van Kraamzorg 1 op 1 en daarin mijn naam noemen als voorkeur, zo kun je mij een kort berichtje sturen, ik reageer daar vervolgens op en als laatste maken jullie de match en vanaf daar is de kraamzorgaanvraag definitief

Als jullie zorgverzekering aangeeft geen contract te hebben met Kraamzorg 1 op 1 ( komt weinig voor ) dan zijn er nog wel andere mogelijkheden om de zorg uit de basis verzekering vergoed te krijgen.

Hoe meld je je aan?

Ga naar www.kraamzorg1op1.nl

Klik op kraamzorgaanvraag plaatsen en vul je gegevens in, ga verder en plaats je vermoedelijke bevallingsdatum, evt. wensen en gezinssituatie en als voorkeur mijn naam.

Zo ontvang ik een berichtje en kan ik op jullie aanvraag reageren zodat jullie de match kunnen maken en de aanvraag definitief rond is.

De kraamzorgaanvraag is pas definitief als de match is gemaakt.